Flitsbericht - Reisverslag uit Bryce Canyon, Verenigde Staten van lijnkuu - WaarBenJij.nu Flitsbericht - Reisverslag uit Bryce Canyon, Verenigde Staten van lijnkuu - WaarBenJij.nu

Flitsbericht

Door: Carlijn & Q

Blijf op de hoogte en volg

14 Juli 2008 | Verenigde Staten, Bryce Canyon

Lieve allemaal! Een flitsbericht vanuit Bryce Canyon NP. Met nog 2 min. op de klok typ ik zo snel ik kan.
We zijn nu dus in Bryce Canyon, waar we vanochtend om 6 uur op zijn gestaan om de zonsopgang te aanschouwen over de 'hoodoos' (google maar!)
We zijn 'n wasje aan 't draaien voor $2,- per was. Best grappig in zo'n bovenlader.
Overmorgen weer verder: Yellowstone..

Liefs!

• 14 Juli 2008 - 19:16

Maarten Frankie Slic:

HEYYY, hier de surf dudes, het is hier zonnig en het surfe is ok xxx

• 14 Juli 2008 - 19:49

Maron:

Lieve kids,

Jullie gaan als een flits door de USA, zie ik!

Veel liefs,

ons mam

• 14 Juli 2008 - 21:10

Tante Joke:

Hoi jongelui,
    Wat maken jullie een prachtige reis zeg, leuke foto's hoor!
    Genie t er maar lekker van, ik kijk geregeld op jullie site, groetjes uit Axel, enne opppassen he kids xxxxxxxxxx

• 15 Juli 2008 - 00:24

Frank EC:

Heee Lijnkuu!!

Woow, echt te gek dat jullie nu al die dikke parken langs gaan!! Ik ga nu langzaam aftellen om naar Extrema Outdoor te gaan (zaterdag) :) Nog veel plezier en Gi-Jay... zet nog eens van die dikke pica's online!! :D

Dikke hug!!

• 15 Juli 2008 - 07:05

John Riordan:

Hi Carlijn and Geert Jan,
    I have also been reading your site messages every few days.
    I can tell you are having a great time in the Way Out West. I can remember seeing most of the things you have written about so far and I think you must be doing it right.
    If you are planning to go further East I can recommend the Painted Dessert and I think Flagstaff Arizona has a mountain that you can go to the top of via cable car. It was pretty cool with mountain goats on the side to see on the way up and quite chilly at the top even in summer.

Keep having a great time and keep taking great photos. I look forward to seeing them when you get home.

Cheers from a misty Boulevard,
    John T. Riordan

• 15 Juli 2008 - 18:59

Mjel:

Haai GJ en Carlijn!

Hier even een berichtje van mij. Ik heb nog niet alles gelezen want kom zelf ook pas weer na 1,5 week op internet ofzo. En heb niet zoveel tijd want mn accu van mn laptop is bijna leeg. Ik zit in Frankrijk met mn pap en mam en we hebben hier draadloos internet dus das cool :-)
    Maar zo even snel gelezen, vermaken jullie je prima. Gaaf! En mooie foto's ook GJ (tenminste, als ik t zo lees begrijp ik dat jij ze gemaakt hebt...!)
    Ik zit op dit moment in Arrabloy, Frankrijk. Na eerst een paar dagen in Normandie gezeten te hebben. Het is hier super. Morgen gaan we een dag naar Parijs. We gaan nog naar een wijnboer, nja en nog veel meer. Wordt allemaal ook beetje geregeld vanuit de camping enzo. En dan weer een weekje werken op de boot en dan weer op vakantie met Ronald. Waar ik ook heel veel zin in heb. Nou ik heb veelteveel te vertellen enzo voor in dit stukje, maar mijn accu van mn laptop is bijna leeg en t snoer ligt in de caravan dus...ik stop ;-)In ieder geval heel veel plezier nog en als je terug bent carlijn, moeten we echt nog maar eens bij gaan kletsen en foto's kijken :-)

Liefs,
    Mjel

• 16 Juli 2008 - 11:30

Oma:

Hallo luitjes,

En zijn jullie al in Yellowstone aangekomen?
    Ben weer erg benieuwd naar
    het verdere verloop van jullie reis, kijk er steeds naar uit.
    Veel plezier en geniet maar veel.

Liefs Oma xxxx

• 17 Juli 2008 - 20:35

Joanne:

hee Carlijn & Gert-Jan!
    Wat leuk om al jullie verhaaltjes te lezen! Jullie hebben het zo te lezen goed naar jullie zin daar in het verre Amerika! En dan ook nog eens zo'n lekker weertje! Verstandig dat jullie lekker lang blijven want hier blijft het voorlopig nog nederlands 'zomerweer' , vorige week een week in friesland gezeild met de hele week regen maar vanmorgen een brief met toelating voor criminologie maakt dat ook weer helemaal goed! Over Yellowstone heb k met aardrijksunde nog eens een film gezien, indrukwekkend gebied lijkt me, ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Héel veel plezier daar nog en blijf vooral foto's maken, ze zijn heel mooi!
    Liefs van Joanne.