Nog 3 weekjes... - Reisverslag uit Veere, Nederland van lijnkuu - WaarBenJij.nu Nog 3 weekjes... - Reisverslag uit Veere, Nederland van lijnkuu - WaarBenJij.nu

Nog 3 weekjes...

Door: Carlijn

Blijf op de hoogte en volg

06 Juni 2008 | Nederland, Veere

Still 3 weeks to go before we're going to San Francisco! Woohoo! Ik heb er wel zin in. Zeker met dat flutweer hier in Zeeland.. Getverdemme. Je kan beter in Groningen zitten hoorde ik gisteren op tv; daar zaten ze lekker op terrasjes in korte broeken en jurkjes van de zomer te genieten. Oneerlijk! HIER IS 'T STRAND! Daar moet gebruik van gemaakt kunnen worden ;)

We hebben ondertussen ook al 'n auto gehuurd voor de gehele periode en nu nog even uitvogelen waar we gaan slapen. We moeten sowieso even de eerste nacht(en) boeken.

Verder nog even werken om geld te verdienen (als je niet opeens ziek wordt..) en dan READY TO GO! Ik pas ook m'n korte broek weer die ik in Italie aan had, vorig jaar niet echt lekker zat *grinnik* dus dat is ook 'n meevaller. Kan ik die weer meenemen naar de USA!

We moeten ook nog even een Lonely Planet scoren, anders komt er helemaal niks van die reis. Een kaart kopen we in Amerika wel, een taalgidsje hebben we niet nodig enne.. ja! We willen nog een videocamera hebben om onze reis vast te leggen, dus die moeten we ook nog even gaan regelen.

Jullie horen nog van ons!!

Carlijn & Geert-Jan

• 25 Juni 2008 - 19:22

Mjel:

If you're going to San Francisco
    Be sure to wear some flowers in your hair
    If you're going to San Francisco
    You're gonna meet some gentle people there

For those who come to San Francisco
    In the streets of San Francisco
    Gentle people with flowers in their hair

All across the nation such a strange vibration
    People in motion
    There's a whole generation with a new explanation
    People in motion people in motion

For those who come to San Francisco
    Be sure to wear some flowers in your hair
    If you come to San Francisco

If you come to San Francisco
    Summertime will be a love-in there

Maar die kende je vast al ;)
    Vind m ook wel heel toepasselijk eigenlijk :D Haha
    Kus, MJEL